اضافه بنا

اضافه بنا، ساخت اضافه بنا،مجوزهای ساخت اضافه بنا، پیش نیاز اضافه بنا،اضافه بنا سازه سبک، هزینه طراحی اضافه بنا،اضافه بنا پیش ساخته

اضافه بنا یا اضافه اشکوب چیست و نیازمند چه مجوز هایی است؟

اضافه بنا یا به بیان دیگر اضافه اشکوب به سازه و یا ساختمانی گفته می شود که یا بر روی ساختمانی دیگر و یا در کنار ساختمان از قبل ساخته شده اضافه شود.

چرا اضافه اشکوب؟یا اضافه بنا؟

با توجه به افزایش قیمت روز افزون قیمت ملک در جای جای کشور و محدودیت های فضای مفید مورد استفاده بسیاری از منازل مسکونی پاساژ ها اداره جات و بیمارستان ها ترجیح می دهند که بهترین استفاده را از فضای مورد نظرشون داشته باشند پس بهترین راه جهت افزایش بنا و یا افزایش سرمایه شما اضافه کردن اضافه بنا می تونه باشه.

مراحل ساخت اضافه بنا

  • مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک

همانگونه که اطلاع دارید کلیه فرآیند های مرتبط با شهرداری ها به دفاتر خدمات الکترونیک انتقال پیدا کرده پس در نتیجه جهت طی مراحل در صورتی که قصد ساخت مجاز اضافه بنا را دارید به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه کرده و هزینه های مورد نیاز را پرداخت کنید.

پس از ثبت درخواست پرسنل شهرداری به شما سر میزنن و تایید میکنن که شما مشکلی در ساخت نداشته باشید که شامل بررسی معبر و مباحثی همچون خط آسمان ساختمان های مجاور می شود در صورت تایید که در عمده مواقع هم تایید از قبل صورت گرفته می بایست نسبت به استحکام بنا سازه خود جهت اضافه بنا اقدام کنید.

  • تاییدیه استحکام بنا 

استحکام بنا چیست؟ و به چه معناست؟

برای ساخت یک طبقه اضافه بنا بر روی بام یک ساختمان قانونا شما می بایست تاییده ای داشته باشید در این خصوص که آیا ساختمان شما و یا (طبقه زیرین) استحکام کافی جهت احداث یک طبقه اضافی را دارا می باشد یا خیر.

مراجعه به شرکت جهت دریافت تاییده استحکام بنا:

جهت ساخت اضافه بنا بنا به آخرین قوانین می بایست شما به همان شرکتی که طراحی و محاسبات سازه فعلی شما را انجام داده مراجعه کنید و نسبت به دریافت تاییده استحکام بنا اقدام فرمایید. (البته خیلی بهتره که همون شرکت استحکام بنا رو تایید کنه اما شما این مطلب رو جدی نگیرید چون امکان بررسی از طریق دیگر مهندسین وجود دارد.)

مراحل دریافت استحکام بنا توسط مهندس ناظر

  • بازدید اولیه پروژه شما توسط مهندس ناظر درای پروانه نظام مهندسی شاغل.
  • دریافت مدارک ملک و مالک توسط مهندس ناظر.
  • تهیه گزارش بازدید و ثبت در سامانه دفاتر خدمات الکترونیک.
  • دریافت برگه استحکام بنا مهر شده توسط ناظر و تحویل به مالک با ثبت در دفتر اسناد.
  • ارائه گزارش استحکام بنا به همراه گزارش پایان کار تنظیم شده توسط مهندس ناظر و ارائه به مالک.
  • پرداخت مالیات بر ارزش افزوده ملک.
  • ارائه برگه سبز و تمام.
  • مراحل اجرای اضافه بنا با سازه سبک:

پس طی کردن مراحل بالا که بسیار هم آسان است متناسب با استحکام بنا شهرداری مجوز اضافه بنا ساختمان را به شما می دهد اما در عمده مواقع پیشنهاد سازه های سبک است و بهترین نوع سازه سبک سازی شده، سازه های فولادی قاب فلزی سبک  یا به اختصار LSF است که تقریبا وزنی معادل نیمی از سازه اسکلت بتنی و فلزی را داراست.

اضافه بنا پیش ساخته:

اجرا اضافه بنا به روش ال اس اف جزو روش های بسیار سریع در ساخت بوده تا حدی که امکان اجرای یک پروژه 500 متری را حتی در بازه زمانی کمتر از 60-90 روز هم می دهد.

ال اس اف چیست و چه ویژگی ها و چه معایبی دارد؟

همانطور که می دانید ال اس اف یک سازه است مانند اسکلت فلزی و بتنی با نحوه ساخت مشابه و متریال های متفاوت.اگر ساده بخواهیم بگوییم تنها تفاوت این سازه با انواع دیگر اسکلت آن است. شروع کار هر سازه با ساخت سازه های فلزی یا همان اسکلت ساختمان که در سیستم LSF به آن استاد و رانر گفته می شود شروع می شود(خوشبختانه مجموعه بجین پارس دارای خط تولید و کارخانه اختصاصی در زمینه ساخت استاد و رانر است).

پ ن: اگر قصد دریافت پایان کار دارید فقط سازه ال اس اف کانادایی مورد تایید نظام مهندسی و شهرداری ها است.

ساخت سازه پیش ساخته، ال اس اف،lsf، اضافه بنا ، اضافه بنا پیش ساخته

نحوه اجرا اضافه بنا به صورت LSF:

اجرای فوندانسیون اولین مرحله از اجرای هر پروژه ساختمانی بوده.اما در سازه های ال اس اف در صورت تایید استحکام بنا و مناسب بودن شرایط صرفا شاسی کشی به وسیله قوطی های فلزی انجام شده و نیازی به فونداسیون ندارد و یا در صورت وجود استحکام کافی سازه به صورت پیچ و بولت به کف متصل می شود. که عمق پیچ و بولت تا 20 سانت بوده و به سازه طبقه پایین متصل می شود.

اضافه بنا پیش ساخته، اضافه بنا
  •  اجرای سازه LSf و تاسیسات

پس از نصب سازه ال اس اف و مونتاژ کامل سازه نوبت به اجرای سیستم تاسیسات رسیده و کاملا مشابه سیستم های بتنی و فلزی کلیه تاسیسات به صورت تو کار اجرا می گردد.

اجرا تاسیسات ساختمان پیش ساخته، اضافه بنا پیش ساخته، اضافه بنا
  •  اجرای سقف و نما و پوشش های داخلی اضافه بنا پیش ساخته

پس از اجرای کارهای تاسیساتی نوبت به اجرای سقف و نما ساختمان می رسد که برای سقف و پوشش های آن از لایه های بخار بند و یا رولفوم استفاده می شود لازم به ذکر است تفاوت زیادی بین این دو لایه وجود داشته و محل استفاده هر یک متفاوت است.

از ویژگی های لایه بخاربند ایجاد یک محیط سیرکوله بوده که سبب عدم امکان ورود رطوبت از بیرون به داخل و امکان خروج رطوبت به بیرون می شود که سبب بالاتر رفتن عمر ساختمان می گردد.(عمر مفید یک ساختمان LSF استاندارد) بیش از یکصد سال است.

همچنین در عکس زیر لایه بندی دیوارهای داخل را نیز مشاهده خواهید کرد. طی بررسی های صورت گرفته ضریب عایق بودن یک ساختمان LSF تا بیش از 40 درصد نسب به سازه های سنتی اسکلت بتنی و فلزی هدر رفت انرژی کمتری دارد.که قسمت عمده این عایق بودن به پشم سنگ استفاده شده در ساختمان به حساب می آیید.

و مهمتر اینکه در مقابل حریق نیز مقاوم بوده.

پ ن: در برخی از ساختمان ها به جای استفاده از پشم سنگ از پشم سرباره استفاده می شود که سبب کاهش قیمت ساخت و پایین امدن ضریب عایق بودن و در نتیجه هدر رفت بیشتر انرژی می شود(خلاصه اینکه هیچگاه با شخص کار نکنید در بیش از 10 سال عضویت در انجمن ال اس اف ایران به عنوان بازرس 99 درصد مشکلات در خصوص کار های انجام شده با اشخاص است که هیچگونه قابلیت پیگیری حقوقی ندارد.)

لایه های داخلی مورد استفاده در سیستم ال اس اف، اضافه بنا
اضافه بنا، اضافه بنا پیش ساخته، ساخت اضافه بنا، سازنده اضافه بنا، اضافه اشکوب،
  •  اجرای سقف کاذب و آماده سازی کف

پس انجام کارهای مورد نیاز پوشش های دیوار نوبت به سقف و کف رسیده کف ساختمان پیش ساخته ال اس اف مانند دیگر ساختمان ها به صورت کامل  زیرسازی صورت گرفته و قابلیت اجرای هر گونه پوششی از جمله کفپوش سرامیک و … را دارا می باشد.

در خصوص سقف نیز همچون دیگر ساختمان ها به صورت سقف کاذب می باشد.

پ ن : هیچ مشکلی در نصب پرده آویز و لوستر وجود ندارد.

اضافه بنا ، اضافه بنا پیش ساخته اجرای سقف و کف ساختمان
  •  اجرای پوشش کف سرویس ها و سالن

در مرحله بعد نیز اقدام به انجام پوشش کف و سرویس های بهداشتی شده  و عملا کارهای ساختمانی در ساخت به پایان می رسد لازم به ذکر است انتخاب سرامیک کف به سلیقه کارفرما بوده و نکته مهم اینکه تمامی متریال مورد استفاده از متریال درجه یک ایرانی می باشد اما در صورت تمایل به استفاده از متریال های لوکس خارجی امکان اجرا با محاسبه اختلاف قیمت ها نیز وجود دارد.

ساخت اضافه اشکوب، اضافه اشکوب، اضافه بنا، ساخت ساختمان پیش ساخته، سازنده ساختمان پیش ساخته
  • آخرین مرحله در اجرا نصب شیرآلات و چینی آلات نقاشی و نصب کابینت می باشد

در مرحله آخر نوبت به نصب شوفاژ ها و نقاشی ساختمان شده و پس از آن اقدام به نصب چینی آلات و نهایتا کابینت و غیره می شود. لازم به ذکر است کلا فرآیند صورت گرفته در کمترین بازه زمانی امکان پذیر بوده و حتی امکان انجام کل کار از صفر تا صد در کمتر از 60 روز وجود دارد از ویژگی های این سیستم نداشتن کثیف کاری در اجرا است که بر خلاف سیستم های سنتی که ساختمان را درگیر گرد و غبار و خاک میکند این سیستم در بهترین حالت ممکن عمل میکند.

در زیر جدولی جهت بررسی و مقایسه اضافه بنا به سبک پیش ساخته با انواع دیگر شده که امیدواریم به شما در تصمیم گیری بهتر کمک کند: اگر سوالی در خصوص این موضوع دارید می تواند با تماس با شماره 09120808442 و یا از طریق نظرات در پایین صفحه ما نسبت به مشاوره و پرس اقدام فرمایید.

اضافه بنا، اضافه بنا پیش ساخته اضافه اشکوب

مقایسه انواع سازه و ساخت جهت اضافه بنا

شرح

سازه اسکلت بتنی 

سازه LSF

سازه اسکلت فلزی

مقدار فولاد و آرماتور مصرفی (کیلوگرم بر متر مربع)

45

35

72.4

مقدار بتن مصرفی (کیلوگرم بر متر مربع)

1309

254.2

519

وزن اسکلت ساختمان بر حسب( تن )

311.4

18.7

31.6

وزن کل ساختمان

822.156

169.96


509

زمان سفت کاری

90

25

75

زمان نازک کاری

180

35

150

پرت مصالح (کیلوگرم/مترمربع)

200

5

150

مقایسه میزان مصرف آب(کیلوگرم /مترمربع)

95

18

37

کلام پایانی

ساخت اضافه بنا به صورت ال اس اف بهترین گزینه برای ساخت سریع و اصولی و استاندارد است پس بهتر است جهت اطمینان نسبت به اجرای استاندارد پروژه خود باشرکت های معتبر ارتباط برقرار کنید.تا یک خرید همراه با آرامش را تجربه کنید.

ارتباط با ما

پیمایش به بالا
Call Now Button