تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

وال پست چیست؟

به بیان ساده وال پست یک عضو غیر سازه ای در  ساختمان هست که وظیفه اون کنترل نیروی داخل صفحه و خارج از صفحه دیوار های یک ساختمان است به بیان ساده تر وال پست ها اجازه نمیدن دیوار شما به خارج از صفحه مانند تصویر زیر ریزش کنه و همچنین اجازه حرکت خود دیوار داخل قاب ایجاده شده رو میده تا در صورت لرزه دیوار آزادانه بتونه در قاب طراحی شده دور اون بتونه حرکت کنه.

انواع وال پست از نظر جنس

مطابق آیین نامه شما مجاز به استفاده از  وال پست به صورت ورق سیاه و گالوانیزه می باشید.

که هر یک استفاده خاص خود را دارد برای مثال گالوانیزه دردسر بسیار کمتری دارد و نیازی به ضدزنگ ندارد و از آن مهمتر اینکه در شهر های دارای رطوبت توصیه اکید به استفاده والپست های گالوانیزه جهت جلوگیری از ایجاد زنگ آب می شود.

اما ورق سیاه با دارا بودن امکان جوشکاری و قیمت 15 درصد پایین تر جزو گزینه های به صرفه تر برای هر کارفرما می باشد(اما بحث رنگ کاری و کیفیت ورق نیز در ورق سیاه بسیار مهم بوده و عموما کارگاه های تولیدکننده والپست از ورق های کیفیت پایین استفاده میکنند و آن را به عنوان ورق فولاد مبارکه به شما می فروشند.)

وال پست منقطع و نحوه اجرای وال پست

مطابق آیین نامه نحوه اجرا وال پست منقطع به صورت

تولید سازه Lsf

تولید والپست | کارخانه وال پست

وال پست یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر سازه است که نقش مهمی را در مقاومت آن ایفا می‌کند. از مهم‌ترین ویژگی‌های هر ساختمان، امنیت و مقاومت آن در برابر حادثه‌های احتمالی، مانند زلزله است.

یکی از بهترین اقدامات ممکن برای جلوگیری از تخریب دیوارهای ساختمان در هنگام زلزله، استفاده از وال پست یا نگهدارنده دیوار است، چرا که اکثر آسیب‌های زلزله، به علت آوار شدن دیوارها رخ می‌دهد. پس راز استحکام دیوارها هنگام زلزله، وال پست است

وال پست عضوی است که میانقاب‌ها سازه‌ای و غیر سازه‌ای و تیغه‌ها را به اسکلت ساختمان، برای مقاومت در برابر نیروهای جانبی باد و زلزله متصل می‌کند. میانقاب‌ها دیوارهایی هستند که به واسطه اتصال یا عدم اتصال آن‌ها به سازه، نام آن‌ها تغییر کرده و به 2 دسته میانقاب سازه‌ای یا غیر سازه‌ای تقسیم می‌شوند. تیغه‌ها نیز دیوارهایی هستند که خارج از قاب‌های سازه‌ای اجرا می‌شوند و نام‌گذاری آن‌ها هیچ ارتباطی به ضخامت این دیوارها ندارد.

“وال پست که با نام وادار نیز شناخته می‌ شود، با استفاده از کلاف‌ هایی به شکل قائم یا افقی ساخته می شود. این محصول برای افزایش مقاومت سازه در برابر عوامل طبیعی مانند زلزله و حتی باد مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

از وال پست برای اتصال میانقاب‌ های سازه‌ ای و غیر سازه‌ ای به اسکلت ساختمان، استفاده می‌ شود. میانقاب‌ ها، دیواره‌ هایی هستند که بر اساس اتصال یا عدم اتصال آن‌ ها به سازه به دو دسته تقسیم و نام گذاری شده‌ اند. “

کارخانه وال پست

 

نقش اصلی وال پست (Wall Post) انتقال نیروهای وارد شده از باد، زمین لرزه و سایر عوامل محیطی دیوار به قاب سازه‌ای و یکپارچه کردن دیوار در مقابل نیروهای خارج و درون صفحه است که نتیجه آن عدم رسیدن آسیب به دیوار و تخریب آن می‌شود. پس به عبارتی نقش نگه دارنده دیوار را ایفا می‌کند. نگهدارنده دیوار عضوی غیر سازه‌ای است، اما اجرای آن در استحکام سازه به میزان زیادی موثر خواهد بود.

به طور کلی، زمانی که طول دیوار به بیش از 4 متر برسد، از وال پست یا وادار میانی نیز استفاده می‌کنند و هنگامی که ارتفاع سقف بیش از 3.5 متر باشد از وال پست افقی یا تیرک استفاده می‌شود. همچنین، اتصال میلگرد بستر در دیوار به وادار انتهایی و میانی دارای نکاتی است که باید به آن‌ها توجه کنیم.

دقت داشته باشید که طبق پیوست ششم استاندارد 2800، باید یک لایه مش الیافی یا رابیتس بر روی وال پست برای جلوگیری از ترک خوردگی نازک کاری اجرا شود.

معمولا از این المان برای تحمل بارهای ساختمانی در شرایطی استفاده می‌شود که طول دهانه دیوار بزرگ باشد و به تیر کف/دال یا تیر سقف/دال متصل می‌شود.

بر اساس چهارمین ویرایش آیین‌نامه ۲۸۰۰ ساختمان، صفحه ۱۰۳، حداکثر طول دیوارهای غیر سازه‌ای بین دو کلاف قائم، بین ۶ متر تا ۴۰ برابر ضخامت آن دیوار بوده؛ حداقل نسبت ضخامت به ارتفاع ديوار غيرسازه‌اي نبايد از ۱/۳۰ كمتر باشد و حداكثر ارتفاع ديوار غير سازه‌اي از تراز كف نیز باید ۳.۵ متر باشد. در صورت تجاوز از این مقدار، باید دیوار غیر سازه‌ای با استفاده از وال پست افقی و عمودی، مقید و محدود شود.

وال پست عمودی و وال پست افقی، هر دو از عناصر غیر سازه‌ای یک ساختمان هستند که برای تحمل بارهای ساختمانی تعبیه می‌شوند؛ اما نحوه اجرای آن‌ها متفاوت است و در جهت‌های مختلفی قرار می‌گیرند.

وال پست عمودی در جهت عمودی ساختمان و به موازات ستون‌ها قرار می‌گیرد و نقشی مهم در تحمل بارهای عمودی دارد. وال پست افقی مانند وال پست عمودی از المان‌های مهم در طراحی دیوارها است؛ اما در جهت افقی و عمود بر ستون‌ها اجرا شده و برای تحمل بارهای افقی ساختمان به کار می‌رود. در مناطق زلزله‌خیز یا در معرض باد، از وال پست ترکیبی استفاده می‌شود؛ به این ترتیب که دو وال پست قائم و وال پست افقی در کنار هم  قرار می‌گیرند تا ایمنی ساختمان بیشتر شود.

تولید والپست

 

وال پست قدیمی نصب سخت و زمان‌بری دارد. همچنین، طول بال و گیرش کمتری نسبت به وال پست‌های نسل جدید دارد. افزون‌براین، استفاده از وال پست‌های سنتی موجب بالارفتن وزن سازه و افزایش وزن مرده برای ساختمان می‌شود. در نتیجه، ساختمان هنگام زلزله متحمل فشارهای زیادی می‌شود. بنابراین به‌تازگی اجرای وال پست‌های قدیمی تقریبا منسوخ شده است.

گروه بجین پارس اولین طراح و تولید کننده ماشین آلات رول فرمینگ

این مجموعه در سال 1389 اقدام به طراحی و ساخت خطوط تولید رول فرمینگ تمام اتوماتیک (با قابلیت پانچ CNC) به منظور تولید پروفیل های خانه های پیش ساخته ال اس اف LSF نموده است که در حال حاضر این خطوط تولید پیشرفته ترین خطوط تولید در ایران با قابلیت های منحصر به فرد می باشند.

این شرکت با به کار گیری تکنولوژی روز دنیا، ماشین آلات نوین  و بهره مندی از پرسنل مجرب و متخصص در بخش های تولید، کنترل کیفیت و دیگر بخش ها توانسته همواره بر کیفیت محصولات خود بیافزاید چرا که اعتقاد ما بر این است که رمز ماندگاری و استمرار نیکنامی در بازار تداوم در تعالی و پیشبرد کیفیت است.

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

تولید سازه و وال پست

به بالا بروید
Call Now Button