استاد رانر چیست؟
استاد رانر چیست؟ ساختمان هایی که سازه آنها اسکلت فلزی یا بتنی است از صفحات سیمانی الیافدار به منظور ساخت و سازخشک سیمانی استفاده می کنند، یا ساختمان هایی که سازه آنها از نوع سیستم سازه فلزی سبک یا ال اس اف است برای آنها بهترین گزینه برای پوشش ساختمان به حساب می آید.
در اجرای فایبرسمنت بردها، سیستم دیوار های خشک مورد استفاده قرار می گیرد که از اعضای افقی و عمودی ورق های فولادی سرد نورد شده تشکیل می شود. اعضای عمودی استاد هستند و اعضای افقی رانر نامیده می شود.
نوع عملکرد این سازه در کاهش نیروی زلزله به این صورت است که ابتدا رانر ها در دو تراز سقف و کف نصب می شوند و در مرحله بعد با فواصل مناسب استادها بر روی رانر قرار می گیرد. اتصال فایبرسمنت برد به استاد و رانر باعث افزایش استقامت ساختمان در هنگام وقوع زلزله می شود.
استاد رانر
پروفیل استاد (C)
استاد رانر چیست؟ اگر همچنان سوالتان در این باب است پس با ما همراه باشید.
پروفیل استاد در واقع پروفیل های C شکلی هستند که در دیوار های خشک و یا دیوارهایی با اسکلت فلزی به صورت عمود قرار می گیرند همانطور که در قسمت قبل هم گفته شد استاد با فواصل معین و مناسب بر روی رانر ها قرار می گیرد، سازه های استاد در فواصل 30، 40 و 60 سانتی متر از یک دیگر قرار می گیرند.
سازه استاد در واقع وظیفه زیر سازی برای نصب پانل های اصلی را بر عهده دارد و در اندازه های مختلف تولید می شود. استاد را با معیار و اساس جان کار یا کف کار اندازه می گیرند و با اندازه های 75،90،100،150،200،230،250 و 300 در کارخانه تولیدی بجین پارس با بهترین کیفیت از متریال درجه یک ایرانی تولید می شود.
پروفیل رانر (U)
پروفیل رانر در واقع پروفیل های U شکلی هستند که در دیوارهای خشک و یا اسکلت فلزی به صورت افقی قرار می گیرند . قبلا هم ذکر شد که این پروفیل سازه ای در کف و سقف قرار می گیرد و در اندازه های مختلف متناسب با انواع استاد تولید می شود. پروفیل رانر با توجه به استانداردهای DIN و NF تولید می شود.
مزایای پروفیل استاد رانر
در عصر حاضر وزن بنا و ساختمان در هنگام ساخت بسیار اهمیت پیدا کرده و مهندسین تمام تلاششان بر این است که تا حد ممکن وزن سازه را کاهش دهند، به همین دلیل تکنولوژی به کمک انسان آمد و سازه های ال اس اف وارد بازار و صنعت ساختمان شدند.
ساختمان هایی که به طور کامل از پروفیل های سبک و گالوانیزه ساخته می شوند از پروفیل استاد و رانر در آن استفاده زیادی می شود، در ساختمان های بتنی یا فلزی برای پوشش دیوار طبقات بالاتر و کاهش وزن ساختمان کاهی اوقات از دیوارهای کناف، سقف کناف و یا سقف کاذب استفاده می شود. برای انجام هر کدام از این موارد باید با استفاده از پروفیل استاد و رانر، زیرسازی قوی صورت گیرد.
از مزیت های آن می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- دارای مقاومت بالا و وزن کم می باشد.
- در مقابل زلزله بسیار مقاوم بوده و صدمات آن بسیار کم است.
- باعث سرعت بخشیدن به اجرای پروژه و سازه می شود.
قیمت استاد رانر
با توجه به اینکه تولید استاد و رانر در مجموعه بجین پارس با ابعاد مختلفی انجام می شود، قیمت هر کدام بر اساس ابعاد متفاوت است و همچنین قیمت آن تحت تاثیر مواد اولیه و سایر مواردی است که در فرایند تولید تاثیرگذار است در نتیجه قیمت متفاوت است .
برای دیدن قیمت استاد و رانر می توانید از صفحه لیست قیمت دیدن کنید، و یا برای مشاوره و راهنمایی با ما تماس بگیرید….
استاد رانر را از کجا بخریم؟
سوال اساسی که در اینجا پیش می اید این است که استاد و رانر را از کجا تهیه کنیم که بتوانیم مطمئن باشیم بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت را دارد.
شرکت تولیدی صنعتی بجین پارس به عنوان عضو رسمی انجمن ال اس اف ایران و بازرس انجمن ال اس اف با دارا بودن کارخانه تولیدی و تولید استاد و رانر با ابعاد مختلف با بهترین کیفیت آماده ارائه هرگونه مشاوره و تامین نیاز کارفرمایان عزیز با بهترین کیفیت و با قیمت کارخانه می باشد.
لازم به ذکر است که تماما به صورت نکتار تولید می شوند و در نتیجه باعث افزایش مقاومت سازه می شود.